Observatori Fabra


 
 

Horaris de visites 2012

 

Visites diürnes

Horari: Diumenges i festius al matí (No els dissabtes) a les 11h i a les 12:30h. No cal reserva. Aquestes visites no es fan durant l'Agost, entre les festes de Nadal i Reis, ni els festius de Setmana Santa (dijous Sant, diumenge de Resurrecció i dilluns de Pasqua).

Preu:  2 € - gratuït pels menors de 10 anys.

Visita guiada per conèixer en profunditat l'Observatori Fabra. El propi personal de l'Observatori ofereix les explicacions  dels diferents camps científics que encara es treballen: l'astronomia, la meteorologia i la sismologia. També us mostraràn la sala modernista, els dos telescopis centenaris i us parlaran de la vida domèstica que contenia l'edifici a principis del segle XX.

 

Visites nocturnes. Observació del cel de Barcelona

Horari: Totes les setmanes des d'octubre a juny. Aquestes visites inclouen una observació del cel a través del telescopi centenari. L'horari i l'astre d'observació és variable segons l'època de l'any. Consulteu aquí el calendari de visites nocturnes del primer semestre de 2012.

Cal fer reserva. Informació i reserves al telèfon 934 312 139.

Preu:  10 € - gratuït pels menors de 7 anys.

 

Sopars sota les estrelles

Activitat exclusiva d'estiu, totes les nits des del 15 de juny al 22 de setembre, sopar + observació astronòmica. Imprescindible reservar al 93 327 01 21. No hi ha cap restaurant a l'observatori!  +info

 

Visites entre setmana per escoles i grups organitzats

Horari: De dilluns a dissabtes a partir de les 10h. (horari flexible segons les necessitats del grup). Cal fer reserva.

Informació i reserves al telèfon 934 175 736 de 9h a 13h.

Preu: Adults i escolars 5 € -  jubilats 3

Visites personalitzades a escoles i a grups organitzats (mínim 20 persones). La durada i el contingut de la mateixa es fa atenent les necessitats específiques dels visitants.

Si sou una escola heu fer la vostra reserva a través del Programa d'Activitats Escolars de l'Ajuntament de Barcelona clicant aqui.

 

Com s'arriba a l'observatori?