Com s'arriba a l'observatori Fabra?

 
 

Amb vehicle propi

OPCIÓ 1. Des de la Ronda de dalt (B20) sentit Llobregat agafeu la sortida 5; des del sentit Besòs agafeu la sortida 6 i en tots dos casos seguiu les indicacions per enllaçar amb la carretera de l'Arrabassada (BP 1417) direcció Tibidabo-St. Cugat. 

Un cop dalt de tot agafeu el desviament a mà esquerra que indica Tibidabo-Vallvidrera (per la BV1418). Un mica més endavant apareix un segón trencall a ma dreta per anar al Tibidabo que no heu d'agafar. Continueu recte cap a Vallvidrera. Just després de passar per sota del pont del funicular, us apareix indicat a mà esquerra el camí particular que baixa cap a l'Observatori (punt quilomètric 1.7 de la BV1418, aquest gir final pels autobusos és molt complicat!).


 

OPCIÓ 2. (Recomenada pels autocars): Pujeu per la carretera de Sarrià a Vallvidrera (BV1462) i un cop arribeu a aquest barri tireu cap el Tibidabo (BV1418). En aquest sentit us apareix primer un trencall a mà dreta per anar a l'Escola Judicial i al Parc de Bombers, després una rotonda que travessareu recta i una mica més endavant a mà dreta l'indicador de l'Observatori (punt quilomètric 1.7 de la BV 1418). Pels autobusos de més de 12.5m no es recomenable baixar pel camí cap a l'observatori doncs al final el gir és complicat. Mireu de descarregar el grup al peu del camí i que baixi caminant els 300m fins l'observatori. Només els grups de gent gran poden accedir amb l'autocar fins a baix del camí. Consulteu condicions!

GPS: lat. 41.418787, long. 2.123494

 
Mostra Observatori Fabra en un mapa més gran

En transport públic

Desde Pl. Catalunya: Agafeu els Ferrocarrils de la Generalitat, qualsevol de les línies que van a Sabadell o Terrassa (S1 i S2). Aquests trens tenen parada a Peu del funicular (és una estació curta així que vigileu de no agafar el primer vagó del tren que es queda al tunel en aquesta estació!). Des d'aquesta estació preneu el funicular de Vallvidrera fins dalt de tot (Vallvidrera superior). Un cop dalt podeu seguir a peu la carretera que va de Vallvidrera al Tibidabo fins el trencall de l'observatori (20-25 minuts a peu amb molt bones vistes sobre la ciutat pel voral protegit per vianants de la carretera), ó podeu agafar el bus de barri nº111, que surt davant mateix de l'estació del funicular i va al Parc d'Atraccions. La parada que heu de demanar l'stop és la del camí de l'observatori Fabra. Cliqueu aquí per veure l'horari de pas del bus per la parada del funicular de Vallvidrera.

Quan es pot visitar l'observatori?